Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Kennissessie - Voorstelling paper “Innovatieve en betere organisatie van welzijn en zorg”

Kennissessie - Voorstelling paper “Innovatieve en betere organisatie van welzijn en zorg”

Analyse van beste practices, bottom-up initiatieven en aanknopingspunten in beleid.

De snelheid van innovatie en verandering in welzijn en zorg: volgens sommigen is het glas halfvol, volgens anderen halfleeg. Enerzijds gebeurt er ongelofelijk veel op het werkveld zelf, met tal van inspirerende cases. Anderzijds botsen we tegen barrières die bijzonder hardnekkig blijken te zijn. Op basis van een ruime bevraging en (inter)nationale best practices kijken we samen vooruit.

Tijdens de kennissessie van 16 december stellen we graag de Voka-paper "Innovatieve en betere organisatie van welzijn en zorg" aan u voor en gaan we in debat over deze paper.

Meer informatie volgt, maar schrijf u alvast in!

Adres

Voka
Koningsstraat 154 - 156
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

€50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties, lid van Voka en Health Community)
€110 (niet-leden Health Community)
€25 (studenten)
Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 10 december 2019. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VZW - vGD
VZW - NBN
ING
SD Worx