Skip to main content
  • Home
  • De Rentree – dé start van het politiek-economisch jaar “Durf voor Vlaanderen”

De Rentree – dé start van het politiek-economisch jaar “Durf voor Vlaanderen”

Durf kiezen. Durf ondernemen. Dat vraagt Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, aan onze politici. Dat is onze maatstaf voor de nieuwe Vlaamse regering. Daar ligt onze lat voor de kersverse minister-president. En die lat moet absoluut hoger. Is er genoeg durf, lef en ambitie om Vlaanderen tegen 2024 op de kaart te zetten?

RentreeOp 9 september 2019 organiseert Voka met ‘De Rentree’, dé aftrap voor het politiek-economische jaar. De nieuwe minister-president zal tijdens dit exclusieve evenement in zijn of haar allereerste speech voor ondernemend Vlaanderen de beleidsambities voor de komende vijf jaar uiteenzetten*.

We zorgen daarbij meteen voor inspiratie: jonge leeuwen zullen op het podium hun durf en ondernemerschap laten knetteren. Deze toekomstmakers zullen vol vuur oplossingen aanreiken voor de uitdagingen van vandaag en bouwen zo mee aan het Vlaanderen van morgen.

Laat de vonken van het ondernemersvuur overslaan op onze nieuwe beleidsmakers. Laten we volop voor verbindende durfregeringen gaan, die samen met onze Vlaamse en Brusselse bedrijven bouwen aan een ambitieuzer, ondernemender, vuriger Vlaanderen tegen 2024.

*Er wordt een waardig vervangprogramma voorzien mocht er nog geen nieuwe minister-president zijn tegen 9 september.

Programma

18u00  Ontvangst

19u00  Start De Rentree

  • Ontvangst door gastheer Luc Haekens
  • Welkomstwoord Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka vzw
  • Maidenspeech Vlaams minister-president
  • Jonge toekomstmakers inspireren
  • Speech Wouter De Geest, voorzitter Voka vzw

20u15  Walking dinner en netwerking

 

Partners

Adres

ING België
Marnixlaan 24
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname kan enkel op uitnodiging.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
SD Worx